TÜRKİYE’DEKİ HAVUZ SAYISI YAKLAŞIK 600 BİNE ULAŞTI

TÜRKİYE’DEKİ HAVUZ SAYISI YAKLAŞIK 600 BİNE ULAŞTI

Türkiye’deki havuz sayısının yaklaşık 600 bine ulaştığını ve yıllık bakım masrafları ile kimyasal giderler eklendiğinde sektör hacminin 2 milyar euro’ya yaklaştığı ifade ediliyor.

Yaz tatilinin devam etmesiyle birlikte havuz yapımında sürdürülebilir ve modern çözümler giderek daha fazla önem kazanıyor. Yenilikçi teknolojiler ve çevre dostu uygulamalarla dikkat çeken projeler, hem çevreye duyarlılığı artırıyor hem de kullanıcı memnuniyetini üst seviyelere taşıyor.

Son gelişmeleri paylaşan Atol Havuzculuk Genel Koordinatörü Hazal Esgün, Türkiye’deki havuz sayısının yaklaşık 600 bine ulaştığını ve yıllık bakım masrafları ile kimyasal giderler eklendiğinde sektör hacminin 2 milyar euro’ya yaklaştığını belirtti. "Bu denli büyük bir sektör, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir çözümler geliştirme ihtiyacını daha da önemli kılıyor" ifadelerini kullandı.

Esgün, havuz yapım sürecinin müşterilerle ilk temastan projenin tamamlanmasına kadar olan aşamalarını detaylandırdı. "İlk olarak, müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini anlamak için bir keşif toplantısı düzenliyoruz. Bu toplantıda, havuzun konumu, boyutu, tasarımı ve bütçesi gibi detaylar belirleniyor. Ardından, tasarım aşamasına geçiyoruz ve müşterimizin onayını aldıktan sonra inşaat sürecine başlıyoruz. Tüm süreç boyunca müşterilerimize düzenli olarak bilgi veriyor ve projeyi zamanında teslim etmek için titizlikle çalışıyoruz," dedi.

Havuzlar İçin Yenilikçi Çözümler 

Havuz yapımında en yeni teknolojileri ve yüksek kaliteli malzemeleri kullandıklarını belirten Esgün, "Havuz yapımında en yeni teknoloji ve malzemeleri kullanıyoruz. Özellikle, su sirkülasyon sistemleri, enerji tasarruflu pompalar ve akıllı kontrol sistemleri gibi yenilikçi çözümlerle müşterilerimize daha verimli ve uzun ömürlü havuzlar sunuyoruz. Ayrıca, dayanıklılığı ve estetiği bir araya getiren malzemeler kullanarak, hem güvenli hem de göz alıcı havuzlar inşa ediyoruz," diye ekledi.

Sürdürülebilirlik ve Çevre Dostu Uygulamalar

Sürdürülebilirlik ve çevre dostu uygulamalara büyük önem verdiklerini vurgulayan Esgün, "Çevre dostu çözümler geliştirmek bizim için çok önemli. Havuzlarımızda su tasarrufu sağlayan sistemler ve çevreye duyarlı kimyasallar kullanıyoruz. Ayrıca, güneş enerjisiyle çalışan ısıtma sistemleri gibi yenilenebilir enerji kaynaklarını entegre ederek, müşterilerimize çevre dostu ve ekonomik çözümler sunuyoruz. Amacımız, hem doğayı korumak hem de müşterilerimizin maliyetlerini düşürmek," dedi.

Yaz tatilinin devam etmesiyle birlikte artan havuz yapım taleplerine yanıt veren bu modern ve sürdürülebilir çözümler, hem çevreyi korumak hem de kullanıcılara uzun ömürlü, verimli havuzlar sunmak açısından büyük önem taşıyor.

 



BAĞIRSAK SAĞLIĞI PSİKOLOJİYİ ETKİLİYOR

ÇUBUKLU SİLOLAR’IN DİJİTAL SANATLAR MÜZESİ, “BOŞLUK” SERGİSİNİ AĞIRLIYOR!   

“ÇİFTÇİLERİMİZ İLAÇ FİYATLARININ YÜKSEKLİĞİ NEDENİYLE MÜCADELE EDEMİYOR”

ADALAR MÜZESİ'NDEN YENİ SERGİ

ÖZELLİKLE GENÇLER MASKELİ DEPRESYONA KARŞI İYİ GÖZLEMLENMELİ!

ANKARA’DA PLAKLARIN SAHAFI, TARİHE SES VERİYOR

SALEP TÜKETİRKEN BU 3 NOKTAYA DİKKAT!

ŞAŞMAZ’DAN PSİKOLOJİK GERİLİM KİTABI :  "İÇGÜDÜ"

İYİLİK YAPAN, İYİLİK GÖRENDEN DAHA MUTLU OLUYOR!

BAŞKENT MARKET’TEN “TARLADAN SOFRAYA” MANAV REYONU

HARBİYE AÇIK HAVA’DA MUHTEŞEM SEZON FİNALİ!

ELEKTRONİK SİGARA GENÇLERİ TEHDİT EDİYOR, KANSER RİSKİNİ ARTTIRABİLİYOR!

AHUDUDU OYUNU TURNEYE YOLUNDA

KÜRDAN ALIŞKANLIĞI DİŞ SAĞLIĞINI BOZABİLİR

MÜZE GAZHANE’DE KASIM AYI ETKİNLİKLERİ

ÇİMENTONUN YENİLİKÇİ KULLANIMLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

PANCAR ŞEKERİ ÜRETİMİNDE DÜNYADA 5’İNCİ SIRADAYIZ

TÜRKİYE'NİN İLK SANAL GERÇEKLİK MÜZESİ

TÜRKİYE'NİN NAR İHRACATI 100 MİLYON DOLARI AŞTI

SİGARA, GENÇ YAŞTA KALP KRİZİNİN EN ÖNEMLİ NEDENLERİNDEN BİRİ…

FESTİVAL, MANAVGAT’IN ZEYTİN POTANSİYELİNİ ORTAYA ÇIKARDI

TED İSRTANBUL MARATONUNDA BAĞIŞ REKORU

41. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI’NDA İMZA GÜNLERİ

TÜRK İHRACATÇILARI ÇİN SEFERİNE ÇIKIYOR

KORNEA BAĞIŞIYLA İNSANLARA IŞIK OLABİLİRSİNİZ

MANAVGAT’TA ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI FESTİVALİ

SABANCI VAKFI, 16. SEZONUNUNDA FARK YARATANLARI ARIYOR

KULAKLIK KULLANIMINI GÜNDE 60-90 DAKİKA ARASINDA TUTUN!

ÇOCUKLARIN İNTERNET KULLANIM ORANI %91,3

GÖZ RENGİMİZİN BİLİMSEL VE GENETİK ŞİFRELERİ

Yükleniyor