GALATAPORT İSTANBUL’A AVRUPA BIRLIĞI’NDEN ÖDÜL!

GALATAPORT İSTANBUL’A AVRUPA BIRLIĞI’NDEN ÖDÜL!

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Des

Galataport İstanbul, inşaattan işletme dönemine uzanan çalışmalarında sergilediği çevre dostu yaklaşımla ödülleri arasına bir yenisini ekledi. Dünyadaki okyanus ve denizleri kurtarmayı hedefleyen BlueMissionMed Koordinasyon ve Destek Hareketi, Galataport İstanbul ekibinin faaliyetlerini “Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik” ödülüyle taçlandırdı.

İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı Galataport İstanbul, geniş ödül yelpazesine bir yenisini daha ekledi. İnovatif projeleri ve sürdürülebilirlik alanında attığı etkili adımlarla çevreye sorumluluk bilincini yansıtan Galataport İstanbul, BlueMissionMed CSA (Koordinasyon ve Destek Hareketi) tarafından ödüle layık görüldü. 

Okyanus ve denizleri kurtarmak için çalışmalar yürüten BlueMissionMed CSA; bu hedefe 2030 yılına kadar aktif bir biçimde katkı sağlayan en iyi girişimleri değerlendirdi ve “Mavi Limanlar ve Destinasyonlar” kapsamında, Galataport İstanbul ekibini inşaattan işletme dönemine dek gerçekleştirdiği çalışmalardan ötürü “Eco-Conscious Entrepreneur & Personality” (“Çevreye Duyarlı Girişimci ve Kişilik”) ünvanıyla onurlandırdı. Akdeniz ve sularındaki kirliliğin önlenmesi ve ortadan kaldırılmasında rol alabilecek tüm aktörleri harekete geçiren BlueMissionMed CSA; Galataport İstanbul’un farklı geçmişlere sahip, kendini işine adamış kişilerin oluşturduğu bir ekiple İstanbul ve Türkiye için çevresel, sosyal ve ekonomik faydaları ön planda tutması, kapsayıcı yaklaşımları, proaktif iletişimleri ve cinsiyet eşitliğine bağlılığından övgüyle bahsetti.

Denizcilik sektöründe sürdürülebilir endüstri operasyonları, uygulamaları ve yenilikçi çözümleri bulmada büyük başarı sergileyen Galataport İstanbul ekibi adına ödülü, Galataport İstanbul Proje Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Ali Pusat aldı.

Pusat, konuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Prestijli küresel platformlar tarafından, üstelik ekosistemi korumaya yönelik çalışmalarımızla ödüllendirilmek çok mutluluk ve gurur verici. Kurulduğu günden itibaren, Galataport İstanbul’un tüm departmanları her koşulda insan ve çevre sağlığına duyarlı adımlar atmaya özen gösteriyor. Bir liman işletmesi olarak deniz ve okyanusların bizim için önemi zaten tartışılmaz. ‘İstanbul’un dünyaya denizden açılan kapısı’ ifadesiyle tanımladığımız Galataport İstanbul, sadece deniz ve okyanuslara değil, tabiata dair tüm unsurlara duyarlı bir biçimde yaklaşmaya daima devam edecek.”


 

 



BİZ OKURSAK ÇOCUKLARIMIZDA KİTAP OKUR

ŞİŞECAM’DAN TAHVİL İHRACINDA REKOR ÜSTÜNE REKOR

TEDAVİDE BU HATAYA ASLA DÜŞMEYİN!

DÜNYA KURU VE KABUKLU MEYVE SEKTÖRÜNÜN EN BÜYÜK ORGANİZASYONU KANADA’DA GERÇEKLEŞTİ

AYVALIK RAHMİ M. KOÇ MÜZESİ’NDE AÇILIŞ

ÖZEL BİR REKLAM FİLMİ İLE KUTLUYOR

TÜRKİYE, TURİZMDE DÜNYANIN İLK DÖRT DESTİNASYONUNDAN BİRİ KONUMUNDA

5 ADIMDA ÖFKENİZİ KONTROL ALTINA ALIN

“İLK TÜRK KADIN RESSAMLARINDAN MİHRİ” SERGİSİ GAZİANTEP’TE…

GAZİANTEPLİ HEYKELTIRAŞ ÖZGÜR ÇAĞLAR, 30 ESERİNİ SERGİLEYECEK

BABACANOĞLU'NDAN İMZA GÜNÜ VE SÖYLEŞİ

ADANA ALTINORAN’DAN ETEM ÇALIŞKAN ETKİNLİĞİ

GÜRER: PATATES DEPODA 4 LİRA, MARKETTE 20 LİRA

DİKKAT! SAĞLIĞIMIZI TEHDİT EDEN BU ALIŞKANLIKLAR ÇOK YAYGIN!

TÜRK EĞİTİM VAKFI 57. YILINI TEV TÜRKİYE VİRTÜÖZLERİ ODA ORKESTRASI KONSERİ İLE KUTLADI

TESCİLLİ KARPUZ HASADI YAPILDI. ADANA’DA KARPUZUN KİLOSU MARKETTE 25 LİRA

ADANA ŞALVARI DA TESCİLLENDİ. TESCİLLİ ŞALVAR VALİ KÖŞGER’E HEDİYE EDİLDİ

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN ULUS ZAFER ANITI SERGİSİ

PASİF AGRESİF KİŞİLİK ÖZELLİĞİ İLİŞKİLERİ TEHDİT EDİYOR!

“BİR BİLMECEM VAR ÇOCUKLAR” İLE PERDELERİNİ AÇIYOR

BAHAR YORGUNLUĞU İLE BAŞ ETMEK İÇİN 6 ÖNERİ

DÜNYA SOFRALARI TÜRK MEYVE SEBZE MAMULLERİYLE KURULUYOR

TÜRKİYE’DE 1.445 HASTA KALP NAKLİ BEKLİYOR

ÇEKÜL VAKFI GENEL SEKRETERİ B. ILGIN SÖZEN OLDU

DÜNYA TAHIL İŞLEME ENDÜSTRİSİ İSTANBUL’DA BULUŞTU

TURNA MİSALİ'NE NEW YORK'TAN İKİ ÖDÜL

BAL ARILARI TEHDİT ALTINDA!

ENGELSİZ FİLMLER FESTİVALİ, KISA FİLM YARIŞMASI’NIN FİNALİSTLERİ VE JÜRİ ÜYELERİ AÇIKLANDI

DÜŞÜK KARBON KAHRAMANLARI ÖDÜLLENDİRİLDİ

D VİTAMİNİNİN FAZLASI DA ÇOK ZARARLI!

Yükleniyor