Tarih: 10.08.2024 12:01

ARÇELİK’E 6 ÖDÜL

Facebook Twitter Linked-in

Tasarımla inovasyonu ve teknolojiyi birleştiren Arçelik, dünya çapında prestijli Red Dot Design Award 2024'te yenilikçi tasarım anlayışını bir kez daha ortaya koydu. 2 adet Ürün Tasarımı kategorisi ve 4 adet Markalar ve İletişim Tasarımı kategorisinde olmak üzere toplamda 6 ödüle layık görüldü.

Arçelik’in Red Dot Design Award 2024'te ödül kazandığı tasarımlar arasında, Arçelik Automated Guided Vehicle (AGV) Ailesi, Grundig Midnight Black GR7700 Fırın serisi UI/UX Tasarımı, RemotEasy UI/UX Tasarımı, Neo Çamaşır Makinesi UI Tasarımı, Beko İkon Tasarım Dili (Tipografi) ve Grundig Party Speaker bulunuyor. Red Dot Design Award’da başvurular tanınmış tasarımcılardan oluşan tarafsız uluslararası bir jüri tarafından değerlendiriliyor. 

"İyi Tasarım Arayışında" sloganıyla 1995’ten beri düzenlenen Almanya kökenli Red Dot Design Award, dünyanın en büyük tasarım yarışmaları arasında yer alıyor. Ödül kazananlar, iyi tasarım için en çok aranan kalite mühürlerinden Red Dot etiketini kullanma avantajını elde ederken tasarımlarını dünya çapındaki sergilerde gösterme fırsatını da yakalıyor.

Arçelik tasarımları, 2024 yılında 9 tasarımı için de iF Design Ödülü kazanmıştı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —